dijous, 9 d’abril del 2015

Entrada nº 1000

Aquesta és l'entrada que fa 1000 des que el setembre us vaig començar a posar una mica de tot: fotos, vídeos, what is it's, curiositats... Déu n'hi do, no? 
Us agraeixo el seguiment que heu anat fent, ja que, un blog sense ningú que se'l miri o el comenti perd el seu sentit.

7 comentaris:

  1. Joaquim felicitats per l'esforç que fas per penjar cada dia coses curioses i el temps que perds en buscaro també o redactés i això te molt mèrit

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Ada!!! La veritat és que m'encanta fer el blog i encara més que hi hagi alumnes que hi entrin cada dia i em posin comentaris. :)

      Elimina
  2. Gràcies Joaquim per la teva implicació en aquest blog , i no entrariem si no fos perquè tu poses coses pensant si ens agfradaria . I a més si nosaltres tardem una hora d'informatica a publica una entrada imagina tu , gràcies . Has fet de exemple al seguir publicant coses encara que no hi entrem molts perdó per ser pesada pero un altre cop gràcies i felicitats has fet 1.000 entrades amb un somriure ben alt .puff quina parrafada perdó . :)

    ResponElimina
  3. jo no he pugut comenta el dia q hu vas fer pero jo caada dia entro i veig coses tant curioses q fan que tingui mes interes en entra al blog i veure les coses q publiques ( n'hi han dies que el ordinador no hem deixa comenta ) el teu esforç es molt gran perque en el bloc entran 4 gats i tu continues posant coses . GRACIES I FELICITATS per a ve fet 1000 entrades

    ResponElimina
  4. mare meva quina paarrefada pfffffff :)

    ResponElimina